Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Προσλήψεις «εξπρές» σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα

Δεκάδες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα σε πολλές εταιρείες, όπως αναφέρει ο ιστότοπος aftodioikisi.gr.

Εταιρείες ετοιμάζονται για προσλήψεις προκειμένου να καλύψουν θέσεις εργασίας και τομείς στους οποίους υστερούν.

Δείτε τη λίστα:

Δεκάδες θέσεις εργασίας στην Goldair Handling (λίστα)

Η Goldair Handling AE, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης, με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αναζητά προσωπικό στα αεροδρόμια της χώρας.

Νέες θέσεις εργασίας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξε η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. εταιρεία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Pepsico

Νέο προσωπικό αναζητά η Pepsico-ΗΒΗ. Με βασική μέριμνα την επιτυχία της εταιρείας η οποία εξαρτάται από τους ανθρώπους της. Η Pepsi προσφέρει στους εργαζομένους της ευκαιρίες να κάνουν μια σημαντική διαφορά, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη καριέρα σε έναν ποικιλόμορφο χώρο εργασίας χωρίς διακρίσεις. Γνώμονα της οι εργαζόμενοι με προσωπική ματιά, περιέργεια, επινοητικότητα και δυναμισμό.

Δεκάδες θέσεις εργασίας στη Motor Oil

Δεκάδες προσλήψεις για διάφορες ειδικότητες ανακοίνωσε η εταιρεία Motor Oil.

Ο Ομιλος Motor Oil αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες στον ελληνικό χώρο. Στην αρχή του 2022 ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού του Ομίλου Motor Oil έφτανε τα 2.500 άτομα.

Προσλήψεις στην Alumil-Δείτες τις θέσεις

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει τις παρακάτω θέσεις εργασίας.

Νέες θέσεις εργασίας στη Βιοιατρική-Δείτε τα προσόντα

Νέους υπαλλήλους γραφείου για απασχόληση στα διαγνωστικά κέντρα πρόκειται να προσλάβει η Βιοιατρική.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην εταιρεία Λακιώτης α.ε.

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξε η εταιρεία Λακιώτης α.ε. Η εταιρεία Λακιώτης, ως μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, παρέχει περισσότερες από 150 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας και διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ισονομία, σταθερότητα και δέσμευση των εργαζομένων στις εταιρικές αξίες.

Δεκάδες θέσεις εργασίας στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Θέσεις εργασίας για ποικιλία ειδικοτήτων, σε διάφορα σημεία της χώρας, άνοιξε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων με περισσότερα από 500 καταστήματα, λιανεμπορίου, χονδρικής και franchise καταστήματα, και πάνω από 14 000 εργαζόμενους, προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στα καταστήματά του.

Δεκάδες προσλήψεις στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ κατέχει την ηγετική θέση στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά και ραγδαία αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών.

Προσλήψεις σε IKEA, Intersport, Όμιλο Fourlis – Δείτε τις ειδικότητες (λίστα)

Δεκάδες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα στον Όμιλο Fourlis. Ο Όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών με την εμπορική του δραστηριότητα να εκτείνεται στις χώρες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Lidl: Δεκάδες θέσεις εργασίας είναι ανοιχτές (λίστα)

Στην πρόσληψη εργαζομένων για την κάλυψη αναγκών των καταστημάτων της σε όλη τη χώρα, προχωρά η εταιρεία Lidl. “Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!”, είναι το μήνυμα της εταιρείας.

Νέες θέσεις εργασίας στη Mondelēz

Προσωπικό στην Αθήνα και τη Λαμία αναζητά η Mondelēz International. Η εταιρεία έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων. Προωθεί προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls.

Δεκαδες θέσεις εργασίας από την Fraport Greece

Η Fraport Greece, στην οποία έχει παραχωρηθεί η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, κάνει προσλήψεις προσωπικού αναζητώντας άτομα για την πλήρωση θέσεων σε διάφορες ειδικότητες.

Δεκάδες θέσεις εργασίας στη “The Mart” (λίστα)

Η The Mart μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα με ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη στην Ελληνική Αγορά, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της επιθυμεί να προσλάβει νέο προσωπικό για πλήρη απασχόληση.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Europa (λίστα)

Νέες θέσεις εργασίας έχει ανοίξει η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.

Στην EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. υπάρχει δέσμευση για την ανάπτυξη της επιχείρησης, συμβάλλοντας τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Για να αναπτυχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι απαιτείται ισχυρή οργανωτική ικανότητα και οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στον Όμιλο ΟΤΕ

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom με ποσοστό 52,77% και το Ελληνικό Δημόσιο με 7,61%. Ο Όμιλος ΟΤΕ το 2023 απασχολούσε 10.590 εργαζομένους.

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop