Προκηρύξεις για 600 θέσεις εργασίας στο δημόσιο

Σε εξέλιξη προκηρύξεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο. Σε ποιους δήμους προσφέρονται θέσεις εργασίας, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

Θέσεις εργασίας προσφέρουν μεγάλοι δήμοι της χώρας. Το Dnews παρουσιάζει όλες τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο για προσλήψεις στο δημόσιο.

Παιδίατρο με 12.500 ευρώ προσλαμβάνει ο δήμος Μοσχάτου

ΑΒ Βασιλόπουλος: Εργασία τώρα σε 17 περιοχές

Εργασία τώρα σε 17 περιοχές για προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων στην κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Δείτε ειδικότητες και περιοχές:

Προκηρύξεις ΔΕΔΔΗΕ: Αιτήσεις τώρα για 151 θέσεις με δύο προκηρύξεις

Σε διαδικασία υποβολής αιτήσεων, βρίσκονται δύο προκηρύξεις από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προσλαμβάνει πτυχιούχους ΤΕΙ και απόφοιτους Λυκείου ΙΕΚ σε πέντε περιοχές, με το νέο προσωπικό να υπογράφει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

140 προσλήψεις στην Αττική από τον ΔΕΔΔΗΕ

140 νέες προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ με 2 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

337 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού

Νέα προκήρυξη για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ από το υπουργείο Πολιτισμού, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 337 ατόμων για την κάλυψη αναγκών στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

Προσλήψεις στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, θέσεις εργασίας σε δήμους

Σε εξέλιξη προκηρύξεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο. Ποιοι δήμοι προσλαμβάνουν, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

Θέσεις εργασίας προσφέρουν μεγάλοι δήμοι της χώρας. Το Dnews παρουσιάζει τις προκηρύξεις με τις προσλήψεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο.

40 προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

110 προσλήψεις στα Δημόσια ΙΕΚ

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr, Βγήκε από το ΑΣΕΠ προκήρυξη για την πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά εκατόν δέκα (110) ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό, που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) κατ’ ανώτατο όριο μηνών, για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΙΕΚ) αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού ως εξής

Α. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΕΚ

Βγήκε η προκήρυξη για τις 1843 μόνιμες προσλήψεις

Απεστάλη στο εθνικό τυπογραφείο η προκήρυξη για τις 1.843 μόνιμες θέσεις στο δημόσιο, μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του 

Νέες θέσεις για 23 ειδικότητες με 10 προκηρύξεις

Νέες θέσεις εργασίας σε δήμους και φορείς για 23 ειδικότητες με 10 προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr), όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Θα προσληφθεί προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Προσλήψεις τώρα για υποψηφίους 28 ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ

Προσλήψεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με 10 προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr), όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Νέες θέσεις για νοσηλευτές, μηχανικούς, αρχαιολόγους, διοικητικούς, παιδαγωγούς, φύλακες, εργάτες και προσωπικό καθαριότητας.

Προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα

Το Dnews παρουσιάζει αναλυτικά τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν αυτήν την περίοδο εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.

Προσλήψεις στον Σκλαβενίτη με μηνιαίο μισθό έως και 1000 ευρώ

Προσωπικό για την στελέχωση των καταστημάτων του στην Αττική αναζητάει ο Σκλαβενίτης.

Ο αρχικός μεικτός μηνιαίος μισθός για τις θέσεις εργασίας είναι στα 918 ευρώ για άγαμο και στα 979 ευρώ για έγγαμο.

132 προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, για 132 προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν πτυχιούχοι Τεχνολογικής και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των ειδικοτήτων:

Προσλήψεις στην Παπαστράτος

Βιογραφικό στέλνουν υποψήφιοι τεσσάρων ειδικοτήτων στην καπνοβιομηχανία Παπαστράτος για εργασία στον Ασπρόπυργο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Δείτε αναλυτικά τα προσόντα ανά ειδικότητα:

Υποβολή δικαιολογητικών για τις μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Μετανάστευσης

Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ2022, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

Προσλήψεις στον Σκλαβενίτη με μηνιαίο μισθό έως και 1000 ευρώ

Η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, κάνει προσλήψεις σε κέντρα διανομής στην Αττική, με αρχικό μισθό που φτάνει έως και τα 1000 ευρώ, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

Προσωπικό για την στελέχωση των καταστημάτων του στην Αττική αναζητάει ο Σκλαβενίτης.

Υπ. Πολιτισμού: Προσλήψεις άμεσα για υποψηφίους 13 επαγγελμάτων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ)

14 Εφορείες Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού σε όλη τη χώρα, ενισχύονται με προσωπικό 13 διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται άτομα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω, ποιες ειδικότητες ζητούνται:

Αιτήσεις έως 14/9 για μόνιμες προσλήψεις στην ΥΠΑ

Αιτήσεις έως την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 για 141 μόνιμες προσλήψεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μέσω της προκήρυξης 1ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ (asep.gr), όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Κωτσόβολος: Δουλειά τώρα σε 17 περιοχές

Δουλειά τώρα σε 17 περιοχές για προσωπικό τριών ειδικοτήτων από την κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Δείτε τις περιοχές ανά ειδικότητα και τα προσόντα:

Μόνιμες προσλήψεις 224 γραμματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας, με οποιοδήποτε πτυχίο ΤΕΙ - ΑΕΙ

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις συμμετοχής για τον γραπτό διαγωνισμό της ΕΣΔΙ και τις 224 μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια όλης της χώρας, όπως αναφέρει ο ιστότοπος dnews.gr.

Συγκεκριμένα οι 224 επιτυχόντες του διαγωνισμού θα προσληφθούν μόνιμα ως διακστικοί υπάλληλοι και συγκεκριμένα γραμματείς στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο στάδια.

535 θέσεις εργασίας με 7 προκηρύξεις

Αιτήσεις τώρα για 535 θέσεις εργασίας με επτά προκηρύξεις μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr). Προσλήψεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ), όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Σελίδες