1.962 μόνιμοι και εποχικοί σε ΔΕΚΟ

Το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν πέντε διαγωνισμοί για την πρόσληψη 1.962 μόνιμοι και εποχικοί υπάλληλοι σε ΔΕΚΟ. Συγκεκριμένα:

520 μόνιμοι και εποχικοί στην ΕΥΔΑΠ

Δόθηκε η έγκριση για 220 θέσεις εποχικού προσωπικού με 8μηνα από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ. Οι ειδικότητες που θα αφορά είναι τέσσερις: πενήντα (50) άτομα κατηγορίας ΔΕ Καταμετρητές, δεκαέξι (16) άτομα κατηγορίας ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες, οκτώ (8) άτομα κατηγορίας ΔΕ Μηχανοτεχνίτες, σαράντα δύο (42) άτομα κατηγορίας ΔΕ Οδηγοί και εκατόν τεσσάρων (104) άτομα κατηγορίας ΥΕ Εργάτες.

1.024 μόνιμες θέσεις εργασίας σε υπουργεία και οργανισμούς

Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες το ΑΣΕΠ πρόκειται να εκδώσει σταδιακά επτά διαγωνισμούς για 1.024 θέσεις τακτικού προσωπικού ή αορίστου χρόνου για τα υπουργεία Ναυτιλίας, Πολιτισμού και Δικαιοσύνης, αλλά και για την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ και τον ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» πρόκειται το αμέσως προσεχές διάστημα να εκδοθούν τρεις προκηρύξεις.

Στους διαγωνισμούς που θα εκδοθούν πρώτοι περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

Υπουργείο Δικαιοσύνης

218 γιατροί και νοσηλευτές στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ανακοίνωσε ότι θα προβεί στην πρόσληψη:

Α. 41 ατόμων κατηγορίας ΠΕ Ιατρών και

Β. 177 ατόμων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτών

Θέσεις εργασίας σε Vodafone, Starbucks, ΑΒ Βασιλόπουλο

 

Vodafone

 

Θέση

Καταληκτήρια ημερ.

Τύπος θέσης

Ops Support Engineer

28/3/2017

Full time

6.500 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ

Προσλήψεις 6.500 μονίμων θα γίνουν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, με στόχο να καλυφθούν πολλά από τα κενά που θα προκύψουν μέσα στο 2017 από τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης.

Οι μνημονιακοί περιορισμοί για τις προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο ωστόσο κρατάνε τα... νούμερα χαμηλά και έτσι δεν αναμένεται να καλυφθεί παρά το 1/4 των αποχωρήσεων. Ο δρόμος πάντως με βάση το πλάνο του υπουργείου για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσα στο 2017 έχει ανοίξει και μαζί ανοίγουν και 6.500 θέσεις.

Διδακτικό προσωπικό για την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού.

Στην πρώτη προκήρυξη η Σχολή Αξιωματικών ανακοινώνει τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών/ριών, που θα διορισθεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018.

Η νέα προκήρυξη για τις 404 θέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Το ΑΣΕΠ προκήρυξε εκ νέου την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ γραμματέων στο υπουργείο δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας).

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

48 μόνιμες θέσεις σε Εθνικό Τυπογραφείο, Εθνική Αναλογιστική Αρχή, ΕΛ.ΣΤΑΤ., Ο.Σ.Ε.

Δόθηκε στη δημοσιότητα το ΦΕΚ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ (48) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Οι θέσεις ορίζονται ως εξής:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δέκα επτά (17) θέσεις.

προκηρύξεις για 1.284 μόνιμες θέσεις τον Μάρτιο

Μέσα στο Μάρτιο αναμένεται να γίνουν 1.284 προσλήψεις σε θέσεις μόνιμου προσωπικού σε φορείς όπως δικαστήρια, ΟΣΕ, Εθνικό Τυπογραφείο, ΕΛΣΤΑΤ και Εθνική Αναλογιστική Αρχή, Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, Υπηρεσίες Ασύλου και ΕΥΔΑΠ.

Οι διαγωνισμοί που αναμένεται να γίνουν είναι οι εξής:

709 διοικητικοί στα δικαστήρια

Υπό έκδοση η προκήρυξη για 300 μόνιμους υπαλλήλους στην ΕΥΔΑΠ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί σε ΦΕΚ η προκήρυξη για προσλήψεις 300 μόνιμων υπαλλήλων στην ΕΥΔΑΠ.

410 εποχικές θέσεις εργασίας σε δήμους, Κέντρα κοινότητας, ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Οι ειδικότητες που ζητούνται για τις θέσεις αυτές είναι κυρίως φύλακες, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, εργάτες, τεχνίτες, ψυχολόγοι κ.ά. Πιο συγκεκριμένα:

 

235 σε νοσοκομεία

Τα νοσοκομεία που αυτήν την περίοδο δέχονται αυτήν την περίοδο αιτήσεις για εποχικό προσωπικό είναι τα εξής: το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», πουθα προσλάβει 22 υπαλλήλους ως Προσωπικό Φύλαξης υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τις 3 Μαρτίου 2017.

Θέσεις εργασίας στην Κρι-Κρι

Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα, το ομαδικό πνεύμα και την αφοσίωσή τους. Εάν πιστεύετε ότι διαθέτετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου η επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων αποτελούν βασική προτεραιότητα, δεν έχετε παρά να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: career@krikri.gr

Οι θέσεις που προσφέρονται στην παρούσα περίοδο είναι οι εξής:

15.000 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε σήμερα, 23/2/2017, η υποβολή των αιτήσεων των επιχειρήσεων για την πρόσληψη των ανέργων στο πλαίσιο των δυο προσκλήσεων του ΟΑΕΔ που αφορούν σε προγράμματα κατάρτισης για τη δημιουργία 15.000 θέσεων εργασίας για ανέργους άνω των 50 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τις δημόσιες προσκλήσεις πρόκειται, για:

23 θέσεις εργασίας στον ΟΠΑΠ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με σκοπό να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ταχεία ανάπτυξη, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και την υπεροχή στην εξυπηρέτηση του Πελάτη, ο Όμιλος προσελκύει ταλέντα και προσλαμβάνει εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι θα γίνουν μέλη της ομάδας που θα κάνει τον ΟΠΑΠ μια διεθνώς ανταγωνιστική Ελληνική Εταιρεία, ώστε να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία.

Σελίδες

X
Εισάγετε το όνομα λογαριασμού σας για το Edujob | Συμβουλευτική - Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Εισάγετε το συνθηματικό εισόδου που συνοδεύει το όνομα λογαριασμού σας.
Φόρτωση