ΥΠΠΟ: 755 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων

Προσλήψεις 755 ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μήνες, σε έργα με χρηματοδότηση της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και λοιπών ιδιωτικών Φορέων, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Αντίστροφη μέτρηση για μόνιμες προσλήψεις με προσόν την υποχρεωτική εκπαίδευση

Ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για τις μόνιμες προσλήψεις 103 ατόμων για τακτικό προσωπικό σε επτά φορείς του δημοσίου.

1.206 θέσεις στη ΔΕΗ

Σε προσλήψεις 1.206 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΔΕΗ το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΗ: 3 προκηρύξεις για 165 θέσεις εργασίας

Αυτή την περίοδο η ΔΕΗ έχει βγάλει τρεις προκηρύξεις για την πρόσληψη. Είναι οι ακόλουθες:

10 μόνιμες θέσεις στον Συνήγορο του Πολίτη

Ο Συνήγορος του Πολίτη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη Ανεξάρτητη Αρχή. Έχει ως αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και των δημοσίων υπηρεσιών, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, των Ν.Π.Δ.Δ., των Ν.Π.Ι.Δ. και ορισμένων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, για την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη, την υπεράσπιση του πολίτη έναντι διακρίσεων εις βάρος του, την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης και την τήρηση της νομιμότητας.

79 θέσεις εργασίας σε φορείς Δημοσίου και ΟΤΑ

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις που έχουν ανοίξει σε Δημόσιο, ΟΤΑ αυτές τις μέρες, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους...

Προσλήψεις Ελλήνων στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης

Το αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης, με 81.000 θέσεις εργασίας, θεωρείται ο μεγαλύτερος χώρος εργασίας στη Γερμανία. Και όμως λείπουν εργατικά χέρια.

116 προσλήψεις σε φορείς Δημοσίου και ΟΤΑ

Αυτές είναι οι προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου και ΟΤΑ που είναι ανοικτές για αιτήσεις αυτή την περίοδο:

ΚΠΙΣΝ: Αμειβόμενη πρακτική για άτομα 18-35

H Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ ΑΕ) στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει σε άτομα ηλικίας 18-35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στους τρεις φορείς. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων.

Κοινωφελής εργασία: 5.816 θέσεις μέσα στον Απρίλιο

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να δημοσιευτούν 2 προσκλήσεις μέσω ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 5.816 νέων υπαλλήλων...

Προσλήψεις σε Δημόσιο και Δήμους

Αρκετές είναι το διάστημα αυτό οι προσλήψεις εποχικών και μονίμων που είναι ανοικτές για αιτήσεις σύμφωνα με τις υπηρεσίες των ΚΕΠ που αποτελούν ευκαιρία για δουλειά:

750 προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού μέχρι τέλη Απριλίου

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με στελέχη του ΟΑΕΔ η ανακοίνωση του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που θα αφορά στην πρόσληψη 750 ανέργων σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού.

30 προσλήψεις στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα (30) ατόμων...

Βασιλόπουλος, Intralot, Κωτσόβολος, ΟΠΑΠ, Πλαίσιο: Θέσεις εργασίας

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που προσφέρουν αυτή την περίοδο οι: Βασιλόπουλος, Intralot, Κωτσόβολος, ΟΠΑΠ και Πλαίσιο.

1.011 προσλήψεις σε δήμους

Με απόφασή του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εγκρίθηκε η σύναψη χιλίων έντεκα (1.011) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού.

ΚΕΘΕΑ: θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων

 Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ.

Το ΦΕΚ για 103 μόνιμες θέσεις σε ΕΥΔΑΠ και σε άλλους φορείς

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό τριών (103) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου...

Εντός Απριλίου 3 διαγωνισμοί για 354 μόνιμες θέσεις εργασίας

Τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» στο προσεχές χρονικό διάστημα, ανοίγοντας τις αιτήσεις για τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

Σελίδες

X
Εισάγετε το όνομα λογαριασμού σας για το Edujob | Συμβουλευτική - Επαγγελματικός Προσανατολισμός.
Εισάγετε το συνθηματικό εισόδου που συνοδεύει το όνομα λογαριασμού σας.
Φόρτωση