Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Αυτές είναι οι καλύτερες προκήρυξεις για αίτηση άμεσα - Αφορούν ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ

Προσλήψεις μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων κινούν ήδη (ή πρόκειται να κινήσουν άμεσα) μεγάλοι φορείς και δήμοι, όπως αναφέρει ο ιστότοπος workenter.gr.

Σημειώστε τις προκηρύξεις:

  • ΟΑΣΑ (15 μόνιμες θέσεις για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ): Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη. Και πάλι στον ΟΑΣΑ (2η προκήρυξη) διατίθενται θέσεις για άμεσους ΑμεΑ. Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024.
  • ΟΑΣΘ (40 οδηγοί ΔΕ): Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2024. Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ
  • ΔΥΠΑ (121 προσλήψεις για ΤΕ και ΔΕ): Έχει εκδοθεί η προκήρυξη και αναμένεται σύντομα να γνωστοποιηθεί η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων. Οι νέες προσλήψεις αφορούν σε 27 διαφορετικές περιοχές της χώρας. Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη.
  • Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Πατρέων (18 προσλήψεις ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ): Η προκήρυξη θα εκδοθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Το workenter.gr δημοσίευσε κατ΄ αποκλειστικότητα, ολόκληρη την προκήρυξη.

 

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop