Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Διάλεξη του Πρέσβη της Ν. Αφρικής στο Ακαδημαϊκό Βήμα των Πρεσβευτών του NEW YORK COLLEGE

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου, η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ν.Αφρικής  κ.Repulane Makgetlas έδωσε διάλεξη στο «Ακαδημαϊκό Βήμα των Πρεσβευτών» {“The Ambassadors’ Academic Tribune”} του New York College  σχετικά με την ιστορία, τον πολιτισμό και τις σύγχρονες εξελίξεις στη Νότια Αφρική,“ το λίκνο του πολιτισμού». Η διάλεξη εστίασε στο έγκλημα του apartheid που επέβαλαν οι αποικιοκράτες, καθώς και στον αγώνα του λαού της Ν.Αφρικής για την κατάργησή του υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του μεγάλου ηγέτη ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.

Μετά την ομιλία του Πρέσβη, που παρακολούθησαν πολλές δεκάδες φοιτητών διαφόρων εθνικοτήτων, προβλήθηκε ταινία που κεντρικό θέμα είχε το apartheid, και η οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Πρόεδρος του New York College  κ.Ηλίας Φούτσης,  και ο ε.τ. Πρέσβης κ. Σπύρος Θεοχαρόπολος, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη Νότα Αφρική, και αναφέρθηκε επιγραμματικά  στην εκεί ελληνική παροικία.

 

Τους επίσημους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Καθηγητής, Υπεύθυνος του Σεμιναρίου και Διευθυντής των Διπλωματικών και Διεθνών Σπουδών του New York College  κ.Π.Ι.Καραφωτιάς.

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop