Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ EDUJOB & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (E-LEARNING)  
ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η Edujob από τον Ιανουάριο του 2013 υποστηρίζει τις ανάγκες των εκπαιδευόμενων του Προγράμματος Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (Ε-Learning) του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω των υπηρεσιών e-mentoring που προσφέρει.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει σε θέματα ενημέρωσης – αρθογραφίας για εξελίξεις σε σπουδές και επαγγέλματα και εξατομικευμένης καθοδήγησης στην εκπαίδευση και την εργασία.

Στο πλαίσιο αυτό, το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει σε όσους πραγματοποιούν εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, δωρεάν υπηρεσίες e-mentoring, Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  με την επιστημονική υποστήριξη των ειδικών συμβούλων σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού της Edujob.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που παρέχονται από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://elearn.elke.uoa.gr


 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop