Πάνω από 200 E-Learning Προγράμματα

Έρχονται 1.950 προσλήψεις με 4 προκηρύξεις (ΜΟΝΙΜΟΙ)

Έτοιμο είναι το ΑΣΕΠ να εκδόσει σειρά προκηρύξεων για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες -και το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα-, η Ανεξάρτητη Αρχή έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σε τέσσερις διαγωνισμούς που αφορούν συνολικά 1.950 μόνιμες θέσεις.

Θα επιλεγεί προσωπικό όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης, διαφόρων ειδικότητων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

(1) Όπως όλα δείχνουν σε πρώτη φάση θα εκδοθεί η προκήρυξη των 1.116 θέσεων στα νοσοκομεία. Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αλλαγές στο κείμενο της προκήρυξης, να αποσταλεί στο ΑΣΕΠ και εν συνεχεία στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Ο διαγωνισμός έχει πάρει, ήδη, τον αριθμό 11Κ/2018. Διαβάστε: ΑΣΕΠ 11Κ/2018: 41 προσόντα κρίνουν τον διορισμό στα νοσοκομεία

(2) Ψηλά στη λίστα του ΑΣΕΠ για έκδοση βρίσκεται η προκήρυξη των757θέσεων στους δήμους. Πρόκειται για "επανάληψη" της προκήρυξης 3Κ σε μικρότερη κλίμακα. Η έκδοσή της δεν συναρτάται με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης των 8.166 θέσεων στους δήμους. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Η κατανομή των 757 μονίμων στους δήμους (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

(3) Ισχυρή πίεση καταγράφεται για την έκδοση της προκήρυξης των 49 μονίμων στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Θα προσληφθούν κυρίως διοικητικοί και μηχανικοί, έξι ειδικοτήτων. Θα ενισχυθούν 16 περιφερειακές υπηρεσίες και 41 τμήματα του ΣΕΠΕ. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Ανοίγει ο δρόμος για 49 μόνιμους στο Σ.ΕΠ.Ε με νέα απόφαση 

(4) Στα κομπιούτερ του ΑΣΕΠ έχει εισαχθεί για επεξεργασία προκήρυξη για την πρόσληψη 28 μονίμων υπαλλήλων σε οκτώ φορείς του Δημοσίου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει, ήδη, καταγραφεί ως προτεραιότητα στον έγγραφο και επίσημο προγραμματισμό της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Έτοιμη νέα προκήρυξη μονίμων θέσεων σε υπουργεία και φορείς (ΈΓΓΡΑΦΟ) 

Πηγή: Workenter

 

Προγράμματα e-Learning

Uoa Gifts shop